gellerup_blok_b4
"Den Gyldne Port" til Gellerup begynder nu at ligne en port. Stålrammen passede perfekt med bolthullerne, der var etableret efter AAKJAER Landinspektøres afsætninger, da den blev løftet på plads den 5. juli.
05.07.2018
Præcisionsopmålinger i Gellerup

AAKJAER Landinspektører har foretaget alle forberedende opmålinger og afsætninger forud for monteringen af en 90 tons tung stålramme i “hullet” mellem opgang 42 og 46 på Gudrunsvej i Gellerup.

Stålrammen er fæstnet på gavlene og i jorden. Det har krævet mange forberedelser, herunder omfattende opmålinger og afsætninger med høj præcision. Alt gik perfekt ved monteringen, og hele konstruktionen passede på sidste mm med de etablerede bolthuller i gavlene.

Det etableres 9 lejligheder i “hullet” på 6., 7. og 8. etage.

Se video optaget af TV2 Østjylland ved det tunge løft her.

Trianglen
Trianglen ved Søren Frichs Vej. Illustration: Arkitema Architects.
18.06.2018
Trianglen

Området mellem Søren Frichs Vej og Godsbanen er under forvandling med en ny bebyggelse bestående af i alt ca. 360 lejligheder i 3 til 7 etager.

AAKJAER Landinspektører har bidraget med de omfattende opmålings- og afsætningsarbejder og forestår også opdelingen af bebyggelsen i ejerlejligheder.

Trianglen er en del af det kommende brokvarter, der strækker sig fra Åbyhøj til Godsbanen langs med Søren Frichs Vej.

Rammeaftale med Aarhus Kommune
Sektionsleder Mads Sanddal Jeppesen, COWI og partner Peter Hastrup Jensen, AAKJAER Landinspektører
16.03.2018
Rammeaftale med Aarhus Kommune

AAKJAER Landinspektører og COWI har sammen vundet en to-årig generel rammeaftale om udførelsen af landinspektørydelser for Aarhus Kommune. Samtidig med rammeaftalen har AAKJAER og COWI også vundet opgaven med at levere alle landinspektørydelser til den ny ringvejsforbindelse mellem Bering og Beder, syd for Aarhus, der skal stå klar i 2022.

Vi er stolte over at vinde rammeaftalen og samtidig blive udvalgt til at hjælpe Aarhus Kommune med at etablere Bering-Beder vejen. Vores firmaer supplerer hinanden godt inden for arealerhvervelse, opmåling og matrikulære forhold. Begge firmaer har et mangeårigt virke i Aarhus, og vi er meget glade for at kunne bygge videre på vores mange gode relationer med Aarhus Kommune.

Risskov Brynet – Drone
Drone-foto optaget over den nye bydel - Risskov Brynet i Aarhus
20.10.2017
Vi anvender den nyeste drone-teknologi

Med dronen kan vi fotografere fra luften og skabe et hurtigt overblik og dokumentation af f.eks. fremskridtet på en byggeplads, en større udstykning, tekniske anlæg eller installationer.

Læs mere her.

nye
NYE - Ny bydel ved Elev (Visualisering: Tækker Group)
09.07.2017
NYE – Ny bydel ved Elev

Vi arbejder netop nu med udstykning, udarbejdelse af servitutter, teknisk opmåling og afsætning i forbindelse med opførelsen af de første boliger i en helt ny bydel nord for Aarhus (NYE).

NYE udbygges som en del af Aarhus Kommunes samlede strategi for byvækst. Byggeriet af de første boliger i etape 1 igangsættes i august måned. Læs mere om projektet her.

aarhus_teater
Laserscanning af Aarhus Teater
02.04.2017
Laserscanning af Aarhus Teater

Vi har netop afsluttet en omfattende 3D laserscanning af Aarhus Teater. Resultatet er en omfattende punktsky, der kan anvendes af de rådgivende arkitekter og ingeniører i forbindelse med detailprojektering af den forestående ombygning.

letbane
Aarhus Letbane
16.01.2017
2 års arbejde med Aarhus Letbane

AAKJAER Landinspektører har nu i 2 år assisteret GCF med placering af skinnerne og kørestrømsmasterne til Aarhus Letbane. Vi har høstet meget erfaring igennem dette arbejde, som vi kan bruge i forbindelse med større strækningsanlæg fremover.

psykiatrisk
Psykiatrisk Center i Skejby
13.06.2016
Nyt Psykiatrisk Center

AAKJAER Landinspektører fortsætter aktiviteterne på DNU og leverer omfattende opmålings- og afsætningsydelser på Danmarks største OPP-projekt i Skejby. Psykiatrisk Center i Skejby bliver 50.000 kvadratmeter stort og forventes at stå klar medio 2018 og tage imod de første patienter i januar 2019.

Read